Profi pad

Baloun profi pad er en sadelpude der tilbyder rytteren større støtte end en almindelig ridepad. Profi pad er exceptional god til at træne og forbedre rytterens opstilling og balance.

Takket være sædet giver profi sadelpuden en helt ny fornemmelse. Rytteren sidder i sædet ligesom i en sadel og skal derfor ikke bruge så meget energi på at opretholde den korrekte position for sædet. Rytterens sæde bliver derfor mere stabilt og det er nemmere at bevare det korrekte tyngdepunkt på hesten.

Sædet er medium dybt og er konstrueret på samme måde som en Baloun fleksibel saddel. Der er dog indbygget et lag af thermoaktivt gelé for at give stødabsorption.
Baloun profi sadelpude er anatomisk formet og passer til alle racer. Klapperne er med fuld kontakt uden polstring, så rytteren bevarer den tætte kontakt med hesten.

Man har på profi saddelpude ingen bom eller kopjern og den er designet til ridning uden stigbøjler. Profi sadelpude bruges direkte på hesten uden underlag.

Baloun profi pad fåes i mange farver og designs, i str: Børn (14″ – 15″), S (16,5″ – 17″), M (17,5″ – 18″), L (18,5″ – 19″)

OBS: For at garantere funktionen af Baloun profi pad sælges denne kun som et sæt med en gjord fra vores kollektion. 

Pris fra 4500 kr.